A moja torba je…

Svaka poslovna ali svakako i zaposlena žena ( a koja žena to nije! ) u svojoj garderobi trebala bi imati funkcionalnu, profesionalnu i uz to dizajnom dopadljivu torbu. Pronaći odgovarajuću torbu koja bi istovremeno zadovoljila različite „uloge“ i odgovarala okruženjima tijekom dana pravi je izazov. Ako još k tome dodamo i kriterij cijene i kvalitete….da li je to moguće?

Kod izbora torbe vrlo je važna veličina, oblik, sadržaj unutrašnjosti torbe i kombinacija boja torbe jer upravo kombinacijom tih detalja otkrivamo detalje o svom osobnom stilu. Torba s uočljivim chic detaljem ili neuobičajenom kombinacijom boja a opet da zadovolji kriterij sofisticiranosti i elegancije pomoći će da se svaka žena osjeća posebno i jedinstveno.

Što se tiče veličine torbe te sadržaja i rasporeda unutrašnjosti, torbe bi trebale biti „velikodušne“ i omogućiti nam da kvalitetno organiziramo i nosimo osobne i poslovne stvari tijekom dana a da pri tome ne postanu preteške ( za što će nam sigurno naša leđa biti zahvalna !)

Upoznajte nekoliko modela iz kolekcije KOKO Enjoy the look koji su svakako dio te priče…

 

K16-1K14-1-2K19-1K13-1

Post Comment